Chiftelute de pui cu susan

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 9 August 2013
Chiftelute de pui cu susan

Ingrediente

  • Piper: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Marar: 1 legatura
  • Susan: 100 g
  • Pesmet: 3-4 linguri
  • Usturoi: 2 catei
  • Morcovi: 1 bucata
  • Oua: 1 bucata
  • Piept de pui tocat: 500 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de vio-dreams

Se amesteca carnea tocata cu oul .Se fierbe morcovul,se paseaza si se amesteca.
Se adauga usturoiul pisat , mararul , pesmetul, sare si piper si se mesteca bine cu mana pana se omogenizeaza compozitia
Se iau cu mana gramajoare din compozitie ,se modeleaza in forma de bilute si se tavalesc prin susan.
Se prajesc apoi in uleiul incins.
Si se scot pe servetele ca sa absoarba surplusul de ulei.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri