Choux "bronzate"

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 26 August 2013
Choux

Ingrediente

  • Faina: 115 g
  • Cacao: 2 linguri
  • Apa: 250 ml
  • Sare: 1/2 lingurita
  • Zahar tos: 1 lingura
  • Unt: 115 g
  • Oua: 4
  • Praf de copt: 1/2 lingurita

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Franta

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Happy
Am gasit reteta pe un blog american si m-am apucat de treaba din secunda nr 2 pt ca am cereri de eclere, choux zilnic..

Dupa procedeul normal, apa cu sarea, zaharul la fiert la foc min, se aduga untul, cand s-a topit si incepe sa fiarba lichidul se ia de pe foc, se pune faina amestecata cu cacaua si praful de copt. Se pune la loc pe flacara si se amesteca 1 min. Dupa ce s-a racorit un pic se adauga ouale pe rand, amestecand viguros dupa fiecare. Se coc in cuptorul incins la 200-220 grade celsius 30-40 min, se scot din cuptor si se taie capacel sau se inteapa din loc in loc cu un cutit cu lama subtire pt a se usca bine in interior. Se baga din nou la cuptor pt 10 min. Se scot pe gratar la racit si se umplu cu crema de vanilie, frisca sau ce va place.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri