Chutney din ardei iute

Ingrediente
- Otet: 500 ml
- Zahar: 350 g
- Ceapa: 1 bucata
- Rosii decojite: 1.2 kg
- Mere: 700g-1 kg
- Ghimbir proaspat ras: 1 lingurita
- Piper: 1/2 lingurita
- Cimbru: dupa gust
- Oregano: dupa gust
- Busuioc proaspat: dupa gust
- Ardei iute: 500 g
Specific:
AmericanTimp Preparare:
30 de minutePortii:
4 - 6Complexitate:
MediuTara:
AmericaCategorii:
Muraturi in otetReteta postata in forum de anasia
am combinat ingrediente din chutney-ul postat in revista bucataria pentru toti cu ce am gasit pe net
se pune la fiert otetul cu zaharul , sa se topeasca ,
se adauga merele decojite si taiate cubulete,
busuiocul, rosiile decojite si taiate cubulete si restul in ingredientelor; se lasa la fiert, la foc mic, amestecand din cand in cand, pana scade si se face un sos gros;
il puteti lasa asa sau il puteti pisa cu mixerul vertical; eu l-am pisat;
din cantitatea asta am obtinut 3 borcane si jum de 400 g; le-am sterilizat aproximativ 10-15 min si gata, aromat, iute, dulceag, o bunatate ....am de gand sa fac si din ardei gras.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |