Ciocolata de casa - bicolora

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 26 August 2013
Ciocolata de casa - bicolora

Ingrediente

  • Zahar: 500 g
  • Apa: 1 ceasca
  • Unt: 200 g
  • Lapte praf: 500-600 g
  • Cacao: 2 linguri
  • Esenta de rom: 1
  • Cocos: dupa gust
  • Nuca: dupa gust
  • Migdale: dupa gust
  • Stafide: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

-se pune la fiert apa cu zaharul si fierbem pana rezulta un sirop legat...
(incercam daca siropul e facut asa:dam drumul intr-un pahar cu apa rece la un strop de sirop...
el trebuie sa ajunga pe fundul paharului intreg,fara sa se dizolve...)
-oprim focul...adaugam untul, laptele praf (cernut)si esenta de rom...
-amestecam bine sa nu ramana cocoloase si turnam ciocolata intr-o tava unsa cu ulei...
-eu las jumatate alba iar in cealalta jumatate adaug cacao...
-se da la rece cateva ore bune...
Mai fac ciocolata si intre foi de napolitana.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri