Ciorba de ardei umplut

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 1 Iulie 2013
Ciorba de ardei umplut

Ingrediente

  • Ardei: 8
  • Morcovi: 3
  • Telina: 1
  • Ceapa: 1-2
  • Orez: 50-100 g
  • Carne de porc: 400-500 g
  • Faina: 1 lingura
  • Ulei: putin
  • Suc de rosii: 200-300 ml
  • Patrunjel: 3 radacini

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  180 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Zarzavatul il tai in jumatati si apoi rondele si-l pun un pic la calit. Adaug apa si o ceapa mai mica, intreaga care o scot la final.

Dupa ce da cateva clocote trec ardeii la exercitiul de scufundare si las sa fiarba. Spre final adaug o lingura de orez, suc de rosii si mai las pana este fiert orezul.
Frec o lingura de faina cu una de smantana, o diluez putin cu ciorba si torn in oala.

Cand este gata opresc aragazul si adaug patrunjel verde din belsug. Alte frunze eu nu pun la ciorba asta sa-si pastreze gustul de ardei.

Umplutura o fac ca la sarmale:carne de porc tocata, o ceapa care o trec prin masina de tocat, sare, piper, orez cu care umplu ardeii si fac si cateva perisoare mai mari(copila nu mananca ardeiul fiert)

Reteta postata in forum de MihaelaT

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri