Ciorba de ardei umplut

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 1 Iulie 2013
Ciorba de ardei umplut

Ingrediente

  • Carne de porc: 700g
  • Orez: 150g
  • Pesmet: 3 linguri
  • Ceapa: 5
  • Bulion: 3 linguri + 2 in ciorba
  • Morcovi: 2 + 1 in ciorba
  • Rosii: 5
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ardei: 10

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Se amesteca toate ingredientele...

-se umple ardeii...si se pune cate un capacel din rosii...si se aseaza in vasul de fierbere...
-peste ardei se aseaza un capac,sa nu se ridice deasupra...
-radem un morcov si tocam miezul de la rosiile ce le-am folosit la capace...
-turnam apa mai mult decat la ardeii clasici...apoi potrivim de sare...
-cand sunt fierti pe jumatate adaugam bulionul...
-se servesc cu smantana si patrunjel verde...
(eu prefer sa adaug patrunjelul cand servesc ardeii,deoarece gustul e mai intens si cel mai important de stiut
patrunjelul fermenteaza foarte repede si strica ciorbele... mai ales pe timpul verii)

Reteta postata in forum de alynusac

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri