Ciorba de curcan

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 13 August 2013
Ciorba de curcan

Ingrediente

  • Carne de curcan: in functie de cate portii doriti
  • Ceapa: in functie de cate portii doriti
  • Morcovi: in functie de cate portii doriti
  • Telina: in functie de cate portii doriti
  • Patrunjel verde: dupa gust
  • Patrunjel radacina: in functie de cate portii doriti
  • Pastarnac: in functie de cate portii doriti
  • Ardei: in functie de cate portii doriti
  • Rosii: in functie de cate portii doriti
  • Pasta de rosii: in functie de cate portii doriti
  • Zeama de varza: dupa gust
  • Taitei: in functie de cate portii doriti

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Retete postata in forum de cretu-veronica22

carnea portionata se pune la foc impreuna cu toate legumele tocate marunt.
Se adauga sare dupa gust,(daca acrim ciorba cu zeama de varza adaugam sare daca mai e necesar).
Cand este fiarta carnea si legumele,adaugam zeama de varza sau borsul si taieteii si mai dam un clocot.
La safasit dupa ce am stins focul punem patrunjelul frunze tocat marunt si punem capacul

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri