Ciorba de dovlecei cu iaurt

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 6 August 2013
Ciorba de dovlecei cu iaurt

Ingrediente

  • Dovlecei: 500 g
  • Morcovi: 1
  • Telina: 1 felie
  • Ardei gras: 1
  • Ceapa verde: 3
  • Ulei de masline: 50 ml
  • Iaurt: 300 ml
  • Marar verde: 1 legatura

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis

Am gasit aceasta reteta in "Libertatea pt femei" si am zis sa o incerc... Nu ma asteptam sa fie cine stie ce... dar uimitor a fost foarte gustoasa si lui Mihai i-a placut f mult. Am resprectat reteta revistei ...

Legumele se spala f bine. Ceapa se toaca marunt. Morcovul si telina se dau pe cele mai mari ochiuri de pe razatoare. Ardeiul se taie in felii lungi, groase de 4-5 mm.
Toate acestea se pun la calit, intr-o oala, in ulei de masline extravirgin. Dupa ce se rumenesc putin (4-5 min) se sting cu apa fierbinte si se mai lasa la fiert 10-12 min.
Dovlecelul se taie in bucati medii, dupa preferinte, si se adauga in ciorba. Dupa alte 10 min de fiert, se adauga iaurtul si mararul tocat fin si se mai lasa 4-5 min la foc mic, timp in care se amesteca des. Se ia de pe foc si se lasa la racit

Reteta în Imagini
Mod de Servire

. Se serveste atat calda cat si rece

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri