Ciorba de fasole cu lapte

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 6 August 2013
Ciorba de fasole cu lapte

Ingrediente

  • Zarzavat: 1 castron
  • Ceapa: 2
  • Bulion: 1 lingura
  • Fasole verde: 1 kg
  • Lapte acru: 1,5 l
  • Smantana: 400 ml
  • Oua: 4
  • Ulei: 50 g
  • Sare: dupa gust
  • Delikat: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Leustean: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Punem zarzavatul, ceapa si fasolea la fiert,cu apa cat sa le cuprinda,nu mai mult.
Dupa ce s-au fiert punem uleiul si bulionul,mai lasam un clocot si punem laptele acru
fierbem 2-3 minute dupa care oprim focul si punem oul batut cu smantana, cimbrul, leusteanul
apoi potrivim de sare.
Daca vreti cu prajeala puteti praji un pic ceapa in ulei.
Daca este prea acra ciorba ,puneti 200ml lapte dulce.
E foarte buna si rece ,in verile calduroase.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri