Ciorba de fasole de post

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 6 August 2013
Ciorba de fasole de post

Ingrediente

  • Fasole boabe: 1 castron
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 1
  • Ardei gras: 1
  • Telina: cateva fire
  • Ulei: 50 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Boia de ardei dulce: 1 lingurita

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Fasolea se lasa la inmuiat de seara sau cu cateva ore inainte de a pregati ciorba

Se pune la fiert si cand clocoteste se arunca apa si se pune alta curata(tot fierbinte) se repeta operatiune de 3 ori in ultima apa se mai lasa la fiert

Intre timp calim legumele taiate dupa preferinta in putin ulei, adaugam boia-una,punem apa si lasam sa ajunga la fierbere, punem si fasolea la fiert si lasam pana cand toate legumele sunt fierte

Se condimenteaza cu sare, piper, putin cimbru

Se serveste cu patrunjel verde tocat

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri