Ciorba de linte

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 6 August 2013
Ciorba de linte

Ingrediente

  • Linte: 250 g
  • Morcovi: 1
  • Ceapa: 1
  • Carnati afumati: 3
  • Faina: 1 lingura
  • Pasta de rosii: 1 lingura
  • Tarhon: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Lintea se spala si se pune la inmuiat o jumatate de ora. Ceapa se toaca marunt, morcovul se da pe razatoarea mare si se calesc in putin ulei.
Se adauga apa si cand incepe sa fiarba se adauga si lintea.
Lintea fierbe destul de repede, cand e aproape gata se adauga si carnatii taiati rondele.

Pasta de rosii se amesteca cu faina si cu putina supa, se toarna in ciorba si se lasa sa mai fiarba putin.
Se pune tarhon care ii da un gust foarte bun.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri