Ciorba de perioare din pui

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de perioare din pui

Ingrediente

  • Carne tocata de pui: 500 g
  • Orez: 1 ceasca
  • Albusuri de ou: 1
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 2
  • Cartofi: 2
  • Legume congelate: 300 g
  • Pasta de rosii: 3 linguri
  • Marar verde: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Se toaca ceapa marunt si se taie morcovii cubulete. Se calesc impreuna in putin ulei.
Se adauga apa si se lasa sa fiarba. Intre timp se pregatesc perisoarele.
Se amesteca orezul spalat, cu carnea tocata, albusul de ou si sare. Se formeaza bilute de carne care se dau prin faina. Dupa ce supa incepe sa fiarba, se adauga cartofii, legumele congelate si perisoarele si sare dupa gust sau delikat. Eu incerc sa renunt la delikat. In final, 3 linguri pasta de rosii se amesteca cu zeama de supa si se toarna apoi in supa. Se adauga si marar verde sau patrunjel.
Aceasta e o varianta "light" a ciorbei de perisoare. Se poate prepara in mai multe feluri, sigur ca de obicei se face cu carne de porc, dar eu evit carnea de porc.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Cu sau fara smantana

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri