Ciorba de perisoare

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • Morcovi: 2
  • Pastarnac: 1
  • Ceapa: 1 pentru ciorba, 1 pentru perisoare
  • Rosii: 2
  • Bors: dupa gust
  • Carne tocata amestec pui si vita: 500 g
  • Oua: 1
  • Orez: 2 linguri
  • Patrunjel: cateva fire
  • Miez de paine inmuiat in apa: 1 felie

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Se taie legumele si se pun la calit in putin ulei


Se adauga apa(de preferinta fiarta/clocotita) sa aveti pregatita o alta cratita pe aragaz care deja fierbe

Lasam sa fiarba la foc potrivit si ne ocupam de perisoare
Se amesteca toate ingredientele

Se inmoaie mana in apa si se formeaza perisoarele, apoi se pun pe o plansa pentru a le putea da drumul in ciorba cat mai usor

Dupa ce legumele au fiert cca 20 de min se pun perisoarele

si se lasa in continuare la fiert pana cand perisoarele si legumele sunt fierte (aproximativ25-30 de min)
se adauga sucul de rosii, borsul(dupa gust) si patrunjel verde taiat marunt


se mai lasa sa dea in cateva clocote se bate un ou si se face "zdrente" in ciorba

Se poate servi cu smantana si ardei iute proaspat sau murat

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri