Ciorba de perisoare

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de perisoare

Ingrediente

  • Apa: 1 l
  • Delikat: 1 cub
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 1
  • Ardei: 1
  • Telina tulpina: 1
  • Leustean: cateva fire
  • Patrunjel verde: cateva fire
  • Bors: dupa gust
  • Carne tocata de porc: 250 g
  • Oua: 1
  • Orez: 1 lingura
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de mitinita

Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa.
Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.
Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez.
Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors magic,leustean si patrunjel verde

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri