Ciorba de perisoare a la grec

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de perisoare a la grec

Ingrediente

  • Carne tocata de pui: 500 g
  • Orez: 1 ceasca
  • Morcovi: 3
  • Telina: 1 bucata
  • Ceapa: 1
  • Ardei gras rosu: 1
  • Rosii decojite: 1
  • Cartofi taiati cubulete: 2
  • Smantana: 300 g
  • Galbenus de ou: 1
  • Otet: 1 lingurita
  • Marar verde: cateva fire
  • Delikat: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele.
Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul. Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara.
Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri