Ciorba de perisoare cu zeama de varza

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de perisoare cu zeama de varza

Ingrediente

  • Carne tocata: 500 g
  • Orez: 4 linguri
  • Morcovi: 3
  • Telina mica: 1
  • Pastarnac: 1
  • Pasta de ardei: 1 lingura
  • Zeama de varza: 1 l
  • Galbenus de ou: 1
  • Smantana: 200 g
  • Sare: dupa gust
  • Marar verde: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Cris

Intr-o oala se pun cam 2 l de apa la fiert, iar cand apa incepe sa fiarba se adauga legumele si perisoarele.
Atat carnea cat si legumele vor fierbe destul de repede, astfel ca nu avem de stat prea mult in bucatarie.:)
Cand au fiert suficient, se adauga zeama de varza si se mai lasa 2-3 minute,
apoi se adauga galbenusul de ou amestecat cu smantana si mararul verde.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri