Ciorba de praz

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de praz

Ingrediente

  • Praz: 1 1/2
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 1
  • Ardei gras: 1
  • Patrunjel radacina: 1/2
  • Telina: putina
  • Zeama de varza: dupa gust
  • Ulei: 2 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Oua: 1
  • Orez: putin

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Dory
IToate legumele se curata si se spala.
Prazul se taie in bucatele mici si se caleste in ulei.
Restul legumelor se taie cubulete si se pun in oala cu apa la fiert.Cand prazul este calit, se adauga peste legume.
Se adauga si putin orez (eu nu am mai pus orez, caci am facut zdrente de ou).
Cand legumele sunt aproape fierte se acreste cu zeama de varza, se potriveste de sare, se mai lasa sa fiarba putin si se prinde cu un ou .Deasupra se pune patrunjel tocat fin

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri