Ciorba de sfecla rosie

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de sfecla rosie

Ingrediente

  • Sfecla rosie: 400 g
  • Ceapa: 1
  • Morcovi: 1
  • Albitura: 1
  • Ardei gras: 1
  • Cartofi: 2
  • Patrunjel verde: putin
  • Ulei: putin
  • Bors sau zeama lamaie: 200 ml
  • Smantana: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Se curata legumele si le taiem astfel:
Morcovul si albitura se dau pe razatoare, ceapa si ardeiul se taie marunt, cartofii cubulete .
Sfecla se taie fasii subtiri.

Toate legumele, mai putun sfecla se pun la calit in oala cu putin ulei si se lasa sa se inmoaie putin.
Se adauga apa fiarta si se lasa sa dea in clocot atunci ,adaugam sfecla taiata betisoare.si lasam la foc potrivit pana cand toate legumele sunt fierte, se sareaza si pipereaza dupa gust, se adauga borsul sau zeama de lamaie si se mai tine pe foc cateva minute

Inainte de servire se pun frunzulite de patrunjel praspat si smantana

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri