Ciorba de spanac

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de spanac

Ingrediente

  • Spanac: 500 g
  • Apa: 3 l
  • Ceapa: 2
  • Morcovi: 1
  • Ulei: putin
  • Marar: dupa gust
  • Bulion: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Orez: 2 linguri
  • Acritura: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Michelle

Apa+ceapa tocata marunt+ 2 lg orez si morcovul taiat rondele le punem la foc.
Curatam si tocam marunt spanacul.

Cand morcovul e fiert adaugam spanacul,bulionul de rosi,sarea,uleiul,acreala si mararul tocat,lasam 5 minute sa fiarba

Un mic sfat:Se stie ca spanacul fiert sau preparat prin mijloace traditionale este daunator organismului. Daca in timpul prepararii isi schimba culoarea din verde proaspat in verde spre galben, atunci el devine daunator si nu trebuie consumat.

Este necesar ca spanacul sa fie OPARIT foarte putin sau CONSUMAT IN STARE CRUDA, de preferinta in salata sau cu cruditati

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri