Ciorba de vitel

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba de vitel

Ingrediente

  • Carne de vitel: o bucata
  • Cartofi: 3-4
  • Morcovi: 3
  • Ceapa: 1
  • Rosii: 3
  • Ardei gras: 1
  • Fidea: o mana
  • Delikat: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis

In timp ce fierbe carnea de vita tai cubulete cartofii si morcovii, curatz ceapa, tai bucati ff mici ardeiul gras (uneori mai pun si radacinoase albe), rosiile le decojesc si le bag la blender... Cand a dat carnea in cateva clocote dupa ce nu mai are spuma (daca vreti aruncati apa) pun ceapa, cartofii si morcovii-si radacinoase albe... daca am, delikat-ul, inainte cu 15 min pun ardeiul, da in cateva clocote, pun sucul de rosii de la blender, si dupa alte 2-3 clocote pun fideaua, iar la sfarsit patrunjelul.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri