Ciorba radauteana

postat de Retete in Imagini, in Ciorbe, pe 7 August 2013
Ciorba radauteana

Ingrediente

  • Aripi de pui: 1 kg
  • Morcovi: 6
  • Patrunjel radacina: 5
  • Telina: 1
  • Ceapa: 1
  • Smantana: 200 g
  • Catel de usturoi: 8
  • Galbenus de ou: 5
  • Faina: 1 lingura
  • Lamai: 1/2
  • Ulei: 3 linguri
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Ciorbe
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de MihaelaT

Am spalat si curatat aripioarele si zarzavatul si le-am pus la fiert ca la supa.
Cand au fost fierte, am scos zarzavatul, aripoarele, am stecurat supa, iar aripioarele le-am pus inapoi in oala si am pus din nou la fiert.(ceapa eu o arunc)

Zarzavatul l-am dat pe razatoarea mica, dupa care l-am calit in 3 lg de ulei.
Am adaugat si zarzavatul si am asteptat sa dea in clocot timp in care am dat pe razatoarea mica usturoiul si am frecat bine galbenusurie, faina si smantana.

Am pus doua polonice de ciorba fierbinte, am amestecat si am turnat in oala lasand sa dea un clocot.
Am adaugat si usturoiul.
Am taiat coaja de pe jumatatea de lamaie si am taiat-o feliute
Am oprit aragazul, am potrivit de sare si am pus feliile de lamaie.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri