Ciulama cu ciuperci, galbiori

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu ciuperci, pe 18 August 2013
Ciulama cu ciuperci, galbiori

Ingrediente

  • Ciuperci: 500 g
  • Smantana: 250 g
  • Amidon: o lingurita
  • Ceapa: 1
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Usturoi pisat: 2 catei

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu ciuperci
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Janet
Sa va spun cu ce ciuperci am facut ciulamaua?Cu ciupercile culese cu minusitile mele din padurea de linga casa!
Sint ciupercile galbiori,sau piciorusul caprioarei,sint foarte gustoase si le-am pregatit asa;

Intr-o tigaie punem uleiul la incins in care adaugam ceapa taiata marunt,cind s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate si taiate
fideluta.Amestecam si lasam la foc mic ,sa fiarba pina cind scade apa ce a lasat-o,apoi adaugam sare dupa gust, piper,
smintina si usturoiul ,amestecam si adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa.Lasam sa dea citeva clocote ,sa se ingroase sosul si
ciulamaua este gata.
Servim cu patrunjel tocat marunt, deasupra!Sint delicioase ,va asigur

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri