Ciuperci cu mamaliguta si sos de usturoi

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri de post, pe 27 August 2013
Ciuperci cu mamaliguta si sos de usturoi

Ingrediente

  • Ciuperci: 500 g
  • Marar: 1 legatura
  • Ulei: cat este necesar
  • Apa minerala: 1/2 pahar
  • Usturoi: 2-3 catei
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri de post
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Se spala ciupercile se scoate "piciorul" si se lasa de-o parte(le puteti folosi la alte retete)
iar palarioarele se pun la scurs pe o farfurie

Se pun cateva linguri de ulei intr-o tigaie si cand se incinge se pun ciupercutele in tigaie cu "gaurile" in sus


In fiecare ciupercuta se picura putin ulei de masline, sare piper se acopera cu un capac si se lasa la foc mic-potrivit pana sunt gata

Intre timp ne ocupam de mamaliguta si sosul de usturoi cu marar pe care-l pregatim astfel:
zdrobim usturoiul punem sare il frecam bine cu 1-2 linguri ulei ca pe maioneza, adaugam mararul tocat marunt, apoi apa minerala

Asezam ciupercutele pe farfurie, punem mamaliguta si deasupra sosul de usturoi cu marar

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri