Ciuperci umplute cu carne de pui

postat de Silvia, in Aperitive cu carne, pe 18 Septembrie 2013
Ciuperci umplute cu carne de pui

Ingrediente

  • Piper macinat: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Patrunjel: 1 legatura mica
  • Rosie: 1
  • Ceapa alba: 2
  • Carne tocata de pui: 500 gr
  • Ciuperci champignon: 800 gr.-1 kg
  • Boia de ardei dulce: dupa gust
  • Curry: dupa gust
  • Cascaval ras: 150-200 gr

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu carne
Mod de Preparare

Pasul 1. Ciupercile

Ciupercile

Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa.

Pasul 2. Pregatirea umpluturii

Pregatirea umpluturii

Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.

Pasul 3. Umplerea ciupercilor

Umplerea ciupercilor

Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.

Pasul 4. Adaugarea cascavalului ras

Adaugarea cascavalului ras

Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval Delaco ras in prealabil si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.

Pasul 5. Finalul

Finalul

Am lasat sa se raceasca putin si... hocus-pocus, au disparut ! Noroc ca am avut timp sa fotografiez produsul finit...

Reteta în Imagini
  • Ciupercile Ciupercile
  • Pregatirea umpluturii Pregatirea umpluturii
  • Umplerea ciupercilor Umplerea ciupercilor
  • Adaugarea cascavalului ras Adaugarea cascavalului ras
  • Finalul Finalul
Mod de Servire

Se servesc dupa ce s-a racit putin ca aperitiv.

Retete Asemanatoare
1 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

  • Administrator
    Excelenta prezentarea pe pasi, felicitari!
    19 Septembrie 2013   |   Raspunde
    • Silvia
      Multumesc mult ! Ma bucur enorm ca v-a placut modul de prezentare si rog pe toata lumea sa incerce aceasta reteta simpla si delicioasa.
      21 Septembrie 2013   |   Raspunde

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri