Ciuperci umplute cu crema de branza

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu ciuperci, pe 18 August 2013
Ciuperci umplute cu crema de branza

Ingrediente

  • Ciuperci: in functie de cate portii doriti
  • Crema de branza: in functie de cate portii doriti
  • Kaiser/sunca/carnati/salam: in functie de cate portii doriti
  • Marar: dupa gust
  • Pesmet: cat este nevoie
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua: cat este nevoie
  • Faina: cat este nevoie
  • Lapte: cat este nevoie
  • Cascaval: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu ciuperci
Mod de Preparare

Se aleg ciuperci mari si frumoase, vom folosit doar palariutele, se spala bine si se pun la scurs pe servete din hartie
crema de branza se amesteca cu maratul taiat marunt, sare si piper
intr-un castron amestecam oul, faina si putin lapte

Umplem palariutele cu crema de branza amestecata, in fiecare palariuta punem o felie(rondea) de carnacior sau kaiser, ori salam taiat marunt
tavalim ciupercile deja umplute mai intai prin pesmet apoi prin compozitia de ou+faina+lapte

incingem uneliul intr-o tigaie si punem ciupercile la prajit pana se rumenesc pe ambele parti
se lasa sa se scurga pe servete absorbante si cand inca mai sunt calde se rade deasupra putin cascaval

sursa retetei: Monica Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri