Ciuperci umplute la tava

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu ciuperci, pe 18 August 2013
Ciuperci umplute la tava

Ingrediente

  • Ciuperci: 1 kg
  • Ceapa: 2
  • Patrunjel verde: 1 legatura
  • Smantana: 130 ml
  • Pesmet: 3 linguri
  • Cascaval: 200 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: cat este nevoie
  • Bacon: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu ciuperci
Mod de Preparare

Se spala ciupercile si se lasa la scurs
Se taie marunt piciorusele, cepele si se pun impreuna la calit in putin ulei.
Se adauga patrunjelul, smantana,condimentele. Lasam pana scad putin,la sfarsit adaugam pesmetul si baconul taiat bucatele mici
.Umplem ciupercile cu compozitia de mai sus Radem cascaval deasupra si dam la cuptorul preincalzit si lasam pana se rumenesc.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri