Ciupercute umplute

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 9 August 2013
Ciupercute umplute

Ingrediente

  • Ciuperci: 500 g
  • Rosii: 2-3 bucati
  • Ardei gras: 1 bucata
  • Sunca de pui: 100 g
  • Branza/cascaval: 100 g
  • Oua: 2-3 bucati
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: pentru uns tava

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

Retete postata in forum de cretu-veronica22
Curatam ciupecutele de codite si partea maro cu lamele,cu grija sa nu rupem partea alba,le asezam intr-o tava in care am pus putin ulei.
Ceapa.ardeiul si rosiile taiate marunt se pun la calit in putin ulei.Adaugam dupa ce s-au facut si sunca de pui taiata cubulete,sarea si piperul dupa gust
Umplem ciupercutele cu aceasta compozitie si apoi deasupra punem branza rasa si amestecata cu oul batut.
Dam la cuptor 20-25 min la foc mediu.
Se pot servi calde sau reci.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri