Clams stew

postat de Retete in Imagini, in Fructe de mare, pe 12 Iulie 2013
Clams stew

Ingrediente

  • Ginger: O lingurita taiat marunt
  • Ceapa: 1
  • Rosii: 2
  • Clams: 1 kg
  • Ulei de masline: Putin
  • Usturoi: 2-3 catei

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  5-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta

Categorii:

   Fructe de mare
Mod de Preparare

Se spala bine clamsurile se scurg de apa si se pune sare mare din abundenta peste ele,se lasa 15 minute dupa care se spala din nou .

Se prajeste gingerul si usturoiul in ulei de masline ,dar sa nu se arda se pune ceapa taiata julien se mai caleste putin impreuna se adauga rosiile taiate bucati .

Se pun clamsurile se adauga o cana de apa si se lasa pe foc acoperite cu capacul pana se seschid.

La sfarsit se presara patrunjel taiat .

Reteta postata in forum de maraarad
Se servesc cu paine prajita cu usturoi si unsa cu unt sau ulei de masline

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri