Clatite brasovene

postat de Retete in Imagini, in Clatite, pe 29 Iunie 2013
Clatite brasovene

Ingrediente

  • Piept de pui: 1
  • Ceapa: 1
  • Usturoi: 3-4 catei
  • Branza feta: 300g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Pasta de rosii: 2 linguri
  • Clatite: 10
  • Smantana: 2-3 linguri
  • Ketchup: Pentru servire

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4-5

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Clatite
Mod de Preparare

Se toaca ceapa marunt,se caleste in ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete marunte, usturoiul, sarea,piperul, pasta de ardei si de rosiisi putina apa.Se lasa sa fiarba 5 minute, apoi se ia de pe foc si cand s-a racit, se amesteca cu branza feta.

Pe fiecare clatita se pune o lingura generoasa de umplutura. Se ruleaza clatitele asemenea sarmalelor, sa nu iasa umplutura.

Fiecare clatita se da prin ou batut si prin pesmet, si se prajeste in ulei incins pe ambele parti

Reteta postata in forum de Criss

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc calde, cu smantana si ketchup. (se poate face si mujdei cu smantanainsa noi nu mancam usturoi).

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri