Clatite de post

postat de Retete in Imagini, in Clatite, pe 12 August 2013
Clatite de post

Ingrediente

  • Faina: 200 gr
  • Apa minerala: 200 ml
  • Praf de copt: un varf de cutit
  • Ulei: 100 ml
  • Zahar: 50 gr
  • Zahar vanilat : cat se doreste

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Clatite Mancaruri de post
Mod de Preparare

Se amesteca toate ingredientele si se bat bine pana se obtine un aluat de consistenta unei smantani subtiri.

Se ia cu polonicul din compozitie si se pune in tigaie, se rasuceste tigaia astfel incat aluatul sa se imprastie pe tot fundul tigaii

Se coc intr-o tigaie de teflon, care sa nu lipeasca. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei

Dupa coacere se pot umple cu dulceata dorita sau ciocolata de post

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri