Compot de caise

postat de Retete in Imagini, in Bauturi non-alcoolice, pe 30 Iunie 2013
Compot de caise

Ingrediente

  • Caise: 2-3kg
  • Zahar: 0.5 kg
  • Apa: 1-2 l
  • Aspirina: 3-4

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  3-4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bauturi non-alcoolice
Mod de Preparare

Se spala caisele si se deschid in jumatati si se scot samburii. Se aseaza in borcane(cate doriti)

Se pune in fiecare borcan(de 800 gr) cate 4 linguri de zahar(sau depinde cat de dulce-acrisor doriti)

Se completeaza cu apa si se pune in fiecare borcan 1/2 de aspirina(se poate si fara daca aveti unde sa le depozitati la loc racoros)

Se inchid capacele f bine. Se pun la fiert pe baie de abur timp de 20-30 de min.
Se inchide focul se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca incet pana a doua zi.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri