Compot de caise

postat de Retete in Imagini, in Bauturi non-alcoolice, pe 16 August 2013
Compot de caise

Ingrediente

  • Caise: in functie de cate portii vreti
  • Zahar: in functie de cate portii vreti
  • Apa: in functie de cate portii vreti
  • Aspirina: in functie de cate portii vreti

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bauturi non-alcoolice
Mod de Preparare

Se spala caisele
Se deschid in jumatati si se scot samburii
se aseaza in borcane(cate doriti)
se pune in fiecare borcan(de 800 gr) cate 4 linguri de zahar(sau depinde cat de dulce-acrisor doriti)
Se completeaza cu apa
se pune in fiecare borcan 1/2 de aspirina(se poate si fara daca aveti unde sa le depozitati la loc racoros)
Se inchid capacele f bine
Se pun la fiert pe baie de abur timp de 20-30 de min
Se inchide focul se acopera cu o patura si se lasa sa se raceasca incet pana a doua zi

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri