Conopida gratinata

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 18 August 2013
Conopida gratinata

Ingrediente

  • Conopida: 1
  • Cascaval: 150 g
  • Oua: 2
  • Smantana: 200 g
  • Sunca taraneasca: 100 g
  • Pesmet: 2-3 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei de masline: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Conopida rupta in buchetele se fierbe in apa cu sare.
Conopida nu trebuie sa se sfarame astfel incat nu trebuie fiarta prea mult.
Se unge un vas termorezistent cu ulei de masline. Se presara pesmet.
Peste pesmet se pun buchetelele de conopida.
Peste conopida se pune sunca taiata in fasii, cascaval ras, smantana si ouale batute, sare, piper si din nou cascaval.
Se pune in cuptor pentru 20-25 minute, pana se rumeneste .

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri