Corabioare din castravete si anchoa

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 12 Iulie 2013
Corabioare din castravete si anchoa

Ingrediente

  • Castraveti: 2
  • Masline negre/verzi: cateva
  • Crema de branza: 1 pachet
  • Unt: 50 g
  • Rosii: 1-2
  • File de anchoa: 200-300 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Castravetii ii taiem in bucati egale cu fileul de anchoa si ii curatam de coaja doar pe o parte

Maslinele le taiem la mijloc, dar nu pana jos

Desfacem incet fileurile de anchoa din conserva

Amestecam crema de branza cu unt, condimentam piper(atentie anchoa-ul este sarat nu puneti sare)

Introduceti crema intr-o seringa de ornat(sau punga de unica folosinta taiata la un capat)

Pe fiecare castravete, pe partea curatata de coaja punem crema de branza si unt

In drestatura maslinei pnem un file de anchoa

Intepam o bucata de rosie(decupata in forma de "panza" ) cu scobitoarea si o punem incet in maslina

Sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri