Corabioare din castravete si anchoa

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 9 August 2013
Corabioare din castravete si anchoa

Ingrediente

  • Castraveti: 2 bucati
  • Masline negre/verzi: dupa gust
  • Crema de branza: 1 pachet
  • Unt: 50 g
  • File de anchoa: dupa gust
  • Rosii: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Spania

Categorii:

   Aperitive diverse Peste
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

Castravetii ii taiem in bucati egale cu fileul de anchoa si ii curatam de coaja doar pe o parte maslinele le taiem la mijloc, dar nu pana jos desfacem incet fileurile de anchoa din conserva

Amestecam crema de branza cu unt, condimentam piper(atentie anchoa-ul este sarat nu puneti sare). Introduceti crema intr-o seringa de ornat(sau punga de unica folosinta taiata la un capat) pe fiecare castravete, pe partea curatata de coaja punem crema de branza si unt in drestatura maslinei pnem un file de anchoa intepam o bucata de rosie (decupata in forma de "panza" ) cu scobitoarea si o punem incet in maslina

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri