Cordon Bleu

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 13 August 2013
Cordon Bleu

Ingrediente

  • Piept de pui: 2 buc
  • Cascaval: 150 g
  • Jambon/sunca: 100 g
  • Oua: 2
  • Faina: 5 linguri
  • Pesmet: 5 linguri
  • Unt: 50 g pentru sos
  • Smantana: 150 g pentru sos
  • Vin alb: 4 linguri pentru sos
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Franta

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se bate pieptul de pui cu grija, pana cand se aplatizeaza suficient.
Pe fiecare bucata se condimenteaza cu sare/piper se asaza o felie de cascaval si, peste ea, una de jambon

Se ruleaza carnea in jurul umpluturii, se preseaza cu mana, ca sa nu se desfaca
se trece prin faina, oua batute si pesmet si se prajeste in untul incins in prealabil.

Untul ramas dupa prajirea pieptului de pui se dilueaza cu cateva linguri cu vin alb si cu 150 g de smantana proaspata. Se presara un pic de sare si se da intr-un clocot.
"Cordon bleu" se serveste insotit de acest sos
sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri