Cornulete cu untura si bors

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 29 August 2013
Cornulete cu untura si bors

Ingrediente

  • Unt sau untura: 500 g
  • Bors acru: 1 ceasca
  • Drojdie uscata: 2 plicuri
  • Sare: dupa gust
  • Faina: cat cuprinde
  • Coaja de portocala: dupa gust
  • Faina: dupa gust ( umplutura)
  • Rahat: dupa gust (umplutura)
  • Zahar pudra: putin (pudrare)cornulet

Specific:

  European

Timp Preparare:

  180 de minute

Portii:

  50

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa


Peste untura din vasul de framantat se pune borsul incalzit

Se adauga drojdia , faina sarea si se framanta

Cand aluatul a crescut se fac cornuletele

Dupa ce s-au scos din cuptor se pudreaza (de calde)

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri