Cornulete din aluat cu branza de vaci

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu foietaj, pe 16 August 2013
Cornulete din aluat cu branza de vaci

Ingrediente

  • Faina: 200 g
  • Branza de vaci: 200 g
  • Unt: 200 g
  • Sare: dupa gust
  • Zahar: 30 g
  • Gem acrisor: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu foietaj
Mod de Preparare

sursa retetei: Micul-bucataria noastra

Untul, faina, branza, sarea si zaharul, se framanta, se face o bila, se lasa la odihnit ca 30 min
Apoi se intinde o foaie rotunda ce se taie mai apoi in triunghuri
Se aseaza umplutura pe fiecare triunghi
Daca doriti sa le preparati cu umplutura sarata scadeti zaharul din compozitia aluatului
Se ruleaza de la baza spre varf se aseaza in tava Se ung cu pensula inmuiata in galbenus de ou iar deasupra se pot presara diverse seminte

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri