Cornulete din aluat cu crema de branza

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 29 August 2013
Cornulete din aluat cu crema de branza

Ingrediente

  • Unt: 200 g
  • Crema de branza philadelphia: 200 g
  • Faina: 300 g
  • Zahar brun: 60 g
  • Zahar: 60 g
  • Sare: putina
  • Migdale macinate: 120 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

sursa retetei: Micul-bucataria noastra
Untul, branza, faina si sarea se amesteca bine si se framanta un aluat.

se inveleste aluatul in folie de plastic si se pune in frigider o noapte
A doua zi se imparte aluatul in patru

Fiecare bucata se intinde rotund si se taie in 16(in functie de cat de mari doriti sa iasa cornuletele taiati aluatul in mai putin...8 spre ex)

Pe masa pe care se intinde aluatul se presara migdale sau nuci macinate amestecate cu zahar.
Nu uitati sa pastrati nuci(migdale) amestecate cu zahar si pentru celelalte 3 foi, impartiti de la inceput cantitatea in 4

Se ruleaza de la baza spre varf si se aseaza in tava

Se pun in cuptorul preincalzit si se lasa pana se rumenesc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri