Cornulete fragede

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 29 August 2013
Cornulete fragede

Ingrediente

  • Untura: 300 g
  • Margarina: 3-4 linguri
  • Otet: 2 linguri
  • Faina: cat cuprinde

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  15

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de dory
Se face un aluat din toate ingredientele.Eu ca sa pot intinde foaia intrucat era ft. fradeda la sfatul Anasiei am adaugat apa atat cat am crezut eu ca sa mearga foaia intinsa.

Se intinde foaie rotunda , se taie in triunghiuri si le umpleti cu ce va place.eu le-am umplut cu gem de piersici.Se ruleaza si se coc la cuptorul preincalzit.Se pudreaza cu zahar pudra.

Untura, margarina si putina esenta de fistic:

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri