Cornulete fragede cu gem

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 29 August 2013
Cornulete fragede cu gem

Ingrediente

  • Faina: 300 g
  • Margarina/unt: 250 g
  • Sare: putina
  • Zahar: 1 lingura
  • Otet: 1 lingura
  • Apa: 6 linguri
  • Gem cu nuca/rahat: 200 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  15

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

sursa retetei: gogo-bucataria noastra
Se cerne faina intr-un castron si in mijlloc se face o adancitura unde se pune margarina(untul) inmuiat la temperatura camerei.

Se adauga restul de ingrediente si se framanta un aluat

Se intinde in foaie de 4-5 mm si se taie pentru a obtine triunghiuri ce se vor umple dupa preferinta cu gem,rahat sau ce doriti

apoi se ruleaza triunghiurile de la baza spre varf dandu-le forma de cornulete.


Se coc in cuptorul preincalzit la foc mijlociu aproximatv 25 de minute. Daca doriti se pot pudra calde cu zahar.
Ies aproximativ 35 de bucati.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri