Cornuri cu gem

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 30 August 2013
Cornuri cu gem

Ingrediente

  • Lapte: 200 ml
  • Drojdie: 1/2 cub
  • Zahar: putin
  • Sare: putina
  • Ulei: 100 ml
  • Faina: cat cuprinde
  • Gem de caise: umplutura
  • Oua: 1 buc ( pt uns)
  • Zahar brun: putin ( pt ornat)

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74

Se framanta un aluat din toate aceste ingrediente, de intind foi rotunde, se taie in triunghiuri se pune gem pe fiecare triunghi
se ruleza de la baza spre varf, se ung cu ou si zahar brun si se dau la cuptor

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri