Cornuri cu kefir

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 30 August 2013
Cornuri cu kefir

Ingrediente

  • Kefir: 1 borcan (189 g)
  • Unt: 30 g
  • Sare: 1 lingurita
  • Praf de copt: 1 lingurita
  • Ulei de masline: 3 linguri
  • Amidon de porumb: 2 linguri
  • Faina: cat cuprinde

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

sursa retetei: todo gostoso
Toate ingredientele(mai putin faina+amidonul de porumb) se mixeaza apoi se adauga faina pana cand aluatul nu se mai lipeste de mana.

Aluatul se imparte in 3 bile

Se intinde folie de plastic pe masa(se lucreaza mai usor) si se presara cate putin amidon
se intind pe rand(separat) cele 3 bile in 3 foi

fiecare aluat se presara cu amidon de porumb apoi se suprapun cele 3 "foi" intinse

Umplutura trebuie sa fie una sarata:carnati, shunca, cascaval, 1/2 de maslina, fashioare subtiri de ardei gras, etc

Se rasucesc de la baza mare spre varf

se ung cu galbenus de ou se presara oregano si se pun la cuptor pana se rumenesc

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri