Cornuri cu umplutura dulce de Post

Ingrediente
- Faina: 350 g
- Apa: 1/2 cana apa (100 ml)
- Ulei: 6 linguri
- Coaja de lamaie rasa: 1 lamaie
- Drojdie uscata: 1 plic
- Sare: 1 varf de cutit
- Zahar: 6 linguri rase
- Miere: 1 lingura
- Ciocolata de post: umplutura
- Zahar pudra: putin (pt ornat)
Mod de Preparare
sursa retetei: Monica-Elizabet
Se pune jumatate din faina intr-un castron adanc, se face o gaura in mijlocul fainii si se pune in ea drojdia "topita" in putina apa calduta si un varf de cutit de sare.
Se amesteca bine, apoi se adauga pe rand cele 6 linguri de ulei, zaharul cate putin, coaja de lamaie rasa, restul de apa si incet, incet se pune cealalta jumatate de faina pana cand aluatul devine elastic si usor de modelat...atentie poate sa nu intre toata faina, depinde si de celelalte ingrediente
Se framanta cateva minute pe masa infainata apoi se lasa la loc calduros la crescut.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |