Cornuri din aluat de paine

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 30 August 2013
Cornuri din aluat de paine

Ingrediente

  • Oua: 1 buc
  • Lapte caldut: 100 ml
  • Apa: 100 ml
  • Zahar: 1/2 lingurita
  • Sare: 1 lingurita
  • Unt: 25-30 g
  • Drojdie proaspata: 1 cub
  • Faina: 500 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Se dizolva drojdia in laptele caldut cu zahar si se lasa 8-10 min
Apoi se adauga untul topit, apa calduta, oul, sarea...si incet, incet faina.
Se face un aluat si se framanta cateva minute
Se lasa la crescut cca 30 de min

aluatul crescut se mai framanta de cateva ori se intinde o foaie rotunda, apoi se taie triunghiuri si se umplu cu shunca, branza pdhiladelphia si masline
Se ruleaza de la baza catre varf se aseaza in tava si se mai lasa la crescut 15 min
Se ung cu pensula inmuiata cu apa, se presara faina si se pun in cuptorul preincalzit pana se rumenesc deasupra
sursa retetei: Monica-Elizabet

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri