Cornuri dulci din aluat cu iaurt

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 30 August 2013
Cornuri dulci din aluat cu iaurt

Ingrediente

  • Faina: 250 g
  • Unt: 125 g
  • Iaurt: 125 g
  • Sare: 1 praf
  • Zahar: 3 linguri
  • Praf de copt: 1 plic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Din aceste ingrediente se framanta un aluat care se tine la frigider timp de 30 de min
Se intinde o foaie rotunda pe care o taiem in 8 triunghiuri
Pe fiecare triunghi intindem umplutura din dulceata , gem(ce trebuie sa fie putin mai tare fiindca altfel curge) crema de ciocolata
Rulam fiecare triunghi de la baza spre varf si asezam in tava
Se pun in cuptorul preincalzit pana se rumenesc
sursa retetei: Libertatea

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri