Cornuri in doua culori

Ingrediente
- Faina alba: 300 g
- Oua: 1 buc
- Drojdie: 1/2 plic
- Zahar: 50 g
- Unt topit: 50 g
- Lapte caldut: 100 ml
- Sare: putina
- Zahar vanilat : 1 plic
- Faina neagra: 250 g
- Cacao: 50 g
- Unt topit: 50 g
- Oua: 1 buc
- Drojdie: 1/2 plic
- Lapte caldut: 100 ml
- Zahar vanilat : 1 plic
- Sare: putina
Specific:
EuropeanTimp Preparare:
150 de minutePortii:
10Complexitate:
MediuTara:
RomaniaCategorii:
Aluaturi diverseMod de Preparare
Reteta postata in forum de Nela
Se realizeaza cele doua aluaturi
Se intinde foaia alba de doua ori mai mare decat foaia neagra .Cea neagra se pune la mijlocul foii albe iar cele doua capete albe se unesc a mijlocul foi negre .Se impatureste in patru iar dupa aceea se intinde un dreptunghi.Se taie triunghiuri ,se pune umplura( eu am folosit finetti) si se ruleaza cornurile.Se pun pe tava si se lasa la dospit o jumate de ora.Se coc la 175-180 grade timp de 20-25 minute .Dupa coacere se pudreaza cu zahar .Procedeul impaturiri l-am luat de pe culinar postat de KikenHana.
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.
Aboneaza-te la Newsletter
Reteta Zilei
Ultimele Retete
Top Retete
Fii si tu sustinator!![]() Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau: |