Cornuri in doua culori

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 30 August 2013
Cornuri in doua culori

Ingrediente

  • Faina alba: 300 g
  • Oua: 1 buc
  • Drojdie: 1/2 plic
  • Zahar: 50 g
  • Unt topit: 50 g
  • Lapte caldut: 100 ml
  • Sare: putina
  • Zahar vanilat : 1 plic
  • Faina neagra: 250 g
  • Cacao: 50 g
  • Unt topit: 50 g
  • Oua: 1 buc
  • Drojdie: 1/2 plic
  • Lapte caldut: 100 ml
  • Zahar vanilat : 1 plic
  • Sare: putina

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Nela
Se realizeaza cele doua aluaturi
Se intinde foaia alba de doua ori mai mare decat foaia neagra .Cea neagra se pune la mijlocul foii albe iar cele doua capete albe se unesc a mijlocul foi negre .Se impatureste in patru iar dupa aceea se intinde un dreptunghi.Se taie triunghiuri ,se pune umplura( eu am folosit finetti) si se ruleaza cornurile.Se pun pe tava si se lasa la dospit o jumate de ora.Se coc la 175-180 grade timp de 20-25 minute .Dupa coacere se pudreaza cu zahar .Procedeul impaturiri l-am luat de pe culinar postat de KikenHana.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri