Cornuri moi si pufoase cu mac sau gem

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 30 August 2013
Cornuri moi si pufoase cu mac sau gem

Ingrediente

  • Faina: 500 g
  • Unt moale: 50 g
  • Drojdie: 1 plic
  • Sare: putina
  • Lapte: 150 ml
  • Zahar: 3 linguri
  • Oua: 2 buc
  • Lapte: 250 ml ( pt crema)
  • Apa: 100 ml ( pt crema)
  • Zahar: 100 g ( pt crema)
  • Faina: 50 g ( pt crema)
  • Cacao: 30 g ( pt crema)
  • Ciocolata: 60 g ( pt crema)

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Sunt unele din cele mai pufoase si bune cornuri, facute de mine ever. Pentru asta ii multumesc Roxanei, de pe utile copii, pe care nu o cunosc, dar care mi-e draga datorita felului ei de a scrie.

Eu le-am bagat la masina si a iesit super. Am facut cu mac, gem si crema de ciocolata. Din cele cu gem si mac n-am mai apucat sa pozez, ca s-au dus.
Se amesteca faina, zaharul si cacaoa. Se adauga laptele si se pune pe foc. Se adauga apoi si ciocolata, si se amesteca in aceeasi directie, pana sa ingroasa.
asa fain a crescut aluatul

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri