Cornuri pufoase cu gem

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 1 Septembrie 2013
Cornuri pufoase cu gem

Ingrediente

  • Faina: 400 g
  • Drojdie: 25 g
  • Unt sau margarina: 100 g
  • Lapte: 150 ml
  • Oua: 1 buc
  • Zahar: 100 g
  • Zahar vanilat : putin
  • Coaja de lamaie: putina

Specific:

  European

Timp Preparare:

  180 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Aluatul se framanta, se lasa la crescut o ora imparte in 6 parti egale.Fiecare bucata de aluat se intinde si se taie in 8 triunghiuri.
Se pune gem.Aici am pus de visine.
sau o marmelada de gutui.
Ideal e sa folositi o marmelada sau un gem mai tare ca sa nu se murdareasca aluatul
e ruleaza aluatul dinspre exterior spre interior.
Se pun cornuletele in tava si se mai lasa 20 minute. Se ung cu galbenus amestecat cu zahar tos
Cand s-au copt se pot da prin zahar pudra,

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri