Cornuri semi umplute

postat de Retete in Imagini, in Aluaturi diverse, pe 1 Septembrie 2013
Cornuri semi umplute

Ingrediente

  • Lapte: 300 ml
  • Drojdie proaspata: 1/2 cub
  • Zahar: putin (pt dospit)
  • Ulei: 50 ml
  • Sare: 1 lingurita
  • Faina neagra: 100 g
  • Faina alba: 500 gcornu

Specific:

  European

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aluaturi diverse
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74
-am ales combinatia semi sa nu se usuce prea repede cornurile,astfel incat si azi sunt la fel de moi ca si ieri ;)
-ptr umplutura avem nevoie de : salam de vara (din Romania ;) ) ,o ceapa,un ardei si condimente : sare,piper,oregano(sa aibe gust de pizza ;) ) si busuioc
-ptr ornat : susan,mac sau seminte

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri